AGENDA

 

CZECOSLOVAKIAN WOLFDOG CLUB

CLUB DE RACE CHIENS LOUPS TCHECOSLOVAQUES

RASCLUB TSJECHOSLOWAAKSE WOLFHONDEN

VOLGEND EVENEMENT

 

Beste Leden en Liefhebbers van alle Tsjechoslowaakse Wolfhonden (CSV-TSW)

 

In bijlage vindt u het inschrijvingsformulier voor onze “NATIONALE SPECIAALRAS 2017” te Jamioulx, en dit op zondag 13 augustus 2017, en waarover er al besproken werd tijdens de activiteiten van deze afgelopen maanden.

 

Het inschrijvingsformulier voor de “BONITATIE 2017” wordt u verzonden in een afzonderlijke e-mail.

 

Dit jaar hebben we de eer om Dhr. Jindrich Jedlicka (CZ) te verwelkomen. Hij heeft met op de oprichters van het ras gewerkt en met de evolutie ervan.

Hij schreef ook het eerste boek over technische CSV-bestand.

 

Als specialist van het ras, zal Dhr. Jindrich Jedlicka ook keurmeester zijn voor de Bonitatie Volwassen en Jeugd op zondag 13 augustus 2017 ’s morgens, voorafgaande de Schoonheidskeuring van de namiddag.

 

De Bonitatie is één van de belangrijkste testen in het leven van een CSV, want het is het enige complete meting- en karaktertest erkend door de Tsjechische Republiek en Slowakije.

 

De Bonitatie wordt erkend door alle serieuze hondenfokkers wereldwijd als referentie test om hun beste fokdieren te selecteren.

 

Ook raden wij u sterk aan om met uw hond deel te nemen aan deze Bonitatie.

 

Het is een uitzonderlijke gelegenheid om dit jaar uw hond te laten evalueren door een specialist van het ras die door Slowakije en de Tsjechische Republiek gemachtigd is om de Bonitatie in België uit te voeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 AUGUSTUS 2017

vanaf 9u

 

 

RASSPECIALE MET BONITATIE

 

 

6120 JAMIOULX - (Club Entente Canine, rue Par Delà l‘Eau)